keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Pai'a

.



Viimeiset päivät Mauilla tukikohtanamme toimi Pai'an pikkukaupunki, johon todella ihastuimme. Siitä oli lyhyt matka tehdä retkiä  noihin ihaniin paikkoihin, joista jo aiemmin teille kerroin. ( Jos missasit aiemmat jutut niin löydät ne täältä ja täältä.) Myös Makawaon idyllinen pikkukaupunki oli vain lyhyen ajomatkan päässä.

Mikä teki Pai'asta sitten niin mieluisen meille? Ehkä se yllätys kun ajelimme ensimmäisen kerran kaupungin läpi. Kukaan ei ollut puhunut tästä kaupungista meille, joten yllättäen olimme todella viehättävässä pienessä paikassa, jota massaturismi ei ole ehtinyt koskettaa. Useimmat vierailijat tuntuivat olevan nuoria surffiin hurahtaneita eurooppalaisia, joiden joukossa kourallinen hippejä. Paikasta löytyi myös ihanan rentoja kahviloita ja ruokapaikkoja, sekä pikku putiikkeja, joista löytyi hyperkivoja vaatteita ja sisustustavaraa. Ei turistisälää.

Täällä ollessa me asuimme osan ajasta pienissä B & B:eissa ja osan pai'a innissä, joka vaan oli taivaallisen IHANA. Hotelli sijaitsee ihan rannan tuntumassa, mutta uimisen sijaan oltiin enimmäkseen aaltojen heittelyssä. Sekin ihanaa, paikoitellen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti