keskiviikko 27. helmikuuta 2013

ROPE WALL



Onnettoman kaatuiluni jälkeen olen joutunut pitämään hieman matalampaa profiilia kuntoilurintamalla. Kylkiluu vaivaa edelleen, mutta sillä pystyy jo lenkkeilemään kevyesti ja mikä vielä hauskempaa niin pystyin tänään osallistumaan Yoga Hanalein Rope Wall tunnille!! En ole ennen kokeillut, mutta WAU, hyvää teki. Pieni matalapaine mielialassa katosi kun lopputunnista roikuttiin pää alaspäin köyden varassa. Tätä suosittelen kaikille!

5 kommenttia:

  1. Wau, jännää! Kylkiluu kuntoon, ja kesällä rantajoogaa!

    VastaaPoista
  2. oih ja voih, toivottavasti tosiaan olet pian kunnossa! Kun palaatte taas kotiin niin tiedoksesi, että saman henkistä joogaa voi tehdä myös stadissa ja aika lähellä kotitontteja: http://www.studioyama.fi/
    t. miia

    VastaaPoista
  3. A, kesällä meidän perheessä on kaksi rantajoogaajaa ja Miia, sinä lähdet meidän kanssa kotitonteille kiipeämään seinää?

    VastaaPoista
  4. Hieno idea Vipe :)! Kuinka sattuikaan, että olen viemässä lapsia lauantaina kokeilemaan juuri KIIPEILYÄ :) Ehdotin, että Petrikin voisi kokeilla sillä ajatuksella, että se voisi tehdä hyvää hänen kolottavalle keholleen. Vastaehdotuksena tuli, että minulle voisi tehdä todella hyvää syöksyvarjoliito.. Iso halaus ja hyvän olon toivotus sinne kauas teille kaikille!

    VastaaPoista